.
Uw woning verkopen

We gaan u helpen! Dat doen we van A tot Z. Want we geloven niet in een uitgeklede dienstverlening. We doen het goed, of we doen het niet. We hebben immers hetzelfde belang, hetzelfde doel. En dat doel gaan we samen bereiken!

Verkoop

Maatvast Makelaars verkoopt....

Uw woning moet worden verkocht en u heeft de keuze om het zelf te doen of om een makelaar in te schakelen. Die keuze is aan u, wat u zelf het prettigst vindt. De een heeft de tijd en vindt het leuk om het zelf te doen. De ander besteedt het graag uit aan een deskundige makelaar, met de zekerheid dat alles goed wordt geregeld en zoveel mogelijk belangstellenden worden bereikt. Want dat geeft de zekerheid van de beste prijs voor uw woning. 

Maatvast Makelaars biedt u een uitgebreid dienstenpakket, zodat u de zekerheid heeft dat alles goed wordt geregeld. Wij zorgen ervoor dat uw woning positief gepresenteerd wordt, want de eerste indruk is vaak de beste. Wij onderhandelen op het scherpst van de snede en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

De makelaars van Maatvast  komen graag vrijblijvend bij u langs om over alle verkoopmogelijkheden te praten. Dus neem gerust contact met ons op.

  • Resultaatgericht
  • Onvermoeibaar
  • Jarenlange ervaring
  • Onze sterke punten