.
Een woning aankopen

Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om woningen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u wanneer u denkt uw droomwoning te hebben gevonden?

Aankoop

Wij begeleiden u van A tot Z

Op het moment dat u een besluit neemt om een huis te kopen, komt er heel wat bij kijken. Betalen we niet te veel voor de woning? Welke hypotheek nemen we? Wat moeten we bieden? Zijn er misschien verborgen gebreken of is er achterstallig onderhoud? Zijn er erfdienstbaarheden? Is de buurt wel goed? Wanneer moeten we ons eigen huis verkopen en wat moet er verder nog geregeld worden..... En zo zijn er nog tal van zaken waar u rekening mee moet houden. In een korte tijd moet u dus veel belangrijke beslissingen nemen. Daarom schakelen steeds meer woningzoekers een aankoopmakelaar in.

U heeft uw eigen persoonlijke makelaar die alleen voor u en uw belang werkt. De Makelaars van Maatvast kennen de regio bij uitstek en zijn getraind om u bij te staan in een van de belangrijkste fasen van uw leven. Uw deskundige makelaar neemt u alle zorg uit handen en geeft u zekerheid, zodat de aankoop van uw droomhuis een aangename fase in uw leven wordt. Het inschakelen van een aankoopmakelaar die u begeleidt bij de aankoop van een nieuwe woning is op zijn minst een overweging waard.

  • Marktkennis
  • Bouwkundig onderlegd
  • Goede onderhandelaars
  • Onze sterke punten