.
Uw woning laten taxeren

Om een hypotheek voor een huis aan te kunnen vragen, moet u het laten taxeren. Zonder taxatierapport kunt u zelfs geen NHG-hypotheek krijgen. Het rapport moet voldoen aan alle eisen. Wij kunnen u op zeer korte termijn een volledig NWWI-gecertificeerd rapport leveren.

Taxatie

Onze kennis en expertise

Niet alleen als u een woning koopt of verkoopt, wilt u weten wat de waarde daarvan is, maar ook tussentijds heeft u af en toe een taxatie of waardebepaling van uw onroerend goed nodig. Bijvoorbeeld als u wilt verbouwen en het daarbij financieel aantrekkelijk is om de kosten in de hypotheek mee te nemen. Als u een woning koopt is het vaak noodzakelijk om een taxatierapport uit te laten voeren. 

Met een goed onderbouwde taxatie door een deskundig makelaar, kunt u met een gerust hart een verantwoorde beslissing nemen. Maatvast Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een deskundig en betrouwbaar makelaarskantoor, waar u op kunt bouwen als een huis. Door de  gecertificeerde makelaars  is de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgedaan en onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Desgewenst kunnen de rapporten door het  NWWI gevalideerd worden.

Heeft u een taxatie nodig, wilt u meer weten over de waarde van uw onroerend goed of prefereert u deskundig advies, aarzel niet, maar neem contact op met ons kantoor.

  • Levering op korte termijn
  • Veel marktkennis
  • Ook afwijkende objecten
  • Onze sterke punten