.
Disclaimer

Maatvast Makelaars behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Disclaimer

Maatvast Makelaars

De website van Maatvast makelaars wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Maatvast Makelaars is dan ook niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie op deze website.

Externe links 

De website van Maatvast makelaars bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Maatvast makelaars kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links. 

Intellectueel eigendom 

De teksten van de website van Maatvast Makelaars mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de website van Maatvast Makelaars (waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s) berust bij Maatvast makelaars te Boxtel. 

 

  • Zorgvuldig samengesteld
  • Geen aansprakelijkheid
  • Geen rechten aan te ontlenen
  • Wijzigingsrecht
  • www.MaatvastMakelaars.nl