.
Over ons

Wij zijn een volledig gediplomeerd en gecertificeerd makelaarskantoor met grote expertise in woningen. Al ruim 15 jaar gaan wij zeer gedegen te werk voor onze opdrachtgevers en hebben zodoende een vaste positie verworven voor makelaardij in Boxtel.

Over ons

Wat bieden wij onze opdrachtgevers?

Als u besluit uw huis door ons te laten verkopen of aankopen, kunt u van ons een grote inzet verwachten om uw belangen optimaal te behartigen. Bij ons staan de woorden commitment en professionaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn ook actief op social-media om een groter bereik van onze advertenties te bewerkstelligen en zo een snelle verkoop te bevorderen. Hieraan draagt ook bij een professionele presentatie van de woning waartoe ons kantoor zich bedient van een deskundige fotograaf.

Belangrijk onderdeel van onze service is ook de uitstekende bereikbaarheid en beschikbaarheid op alle dagen van de week. Ons kantoor kent wel openingstijden maar onze service niet.

We nemen alle tijd om samen met u de aanpak te kiezen die bij u het beste past. Wij zijn erg resultaat gericht en proberen altijd oplossingen aan te dragen en drempels te beslechten.

  • Goed bereikbaar
  • Gediplomeerd
  • Gedreven makelaars
  • Onze sterke punten