.
Favorietopslaan
Reigerstraat 225022 AH Tilburg
€ 345.000Vraagprijs
3Woonlagen
5kamer(s)
4Slaapkamer(s)
1956Bouwjaar
111 m2Woonopp
372 m3Inhoud
154 m2Perceelopp
1Tuin(en)
5 m2Buiten opp
6 m2Extern opp
 
Woning
 • Karakteristieke woning
 • Recent gerenoveerd
 • Stadswoning
 •  
  Inrichting
 • Moderne inrichting
 • Veel lichtinval
 • Mooie ruimtes
 •  
  Omgeving
 • Dicht bij centrum
 • Veel voorzieningen
 • Dicht bij Piushaven
 •  
  Bijzonderheden
   
  Wonen in een prachtige gezinswoning, in een rustige woonomgeving met veel groen en een uitstekend voorzieningenniveau in de directe omgeving? Kom dan eens kijken bij Reigerstraat 22 in Tilburg. Deze woning heeft alle facetten die nodig zijn voor een optimaal woongenot. De laatste verbouwing is pas net achter de rug. De uitstekende ligging, fijne tuin en hoog afwerkingsniveau, een vrijstaande berging, een lichte woonkamer en prachtige eiland keuken met inbouwapparatuur zijn zomaar een aantal kenmerken die van toepassing zijn op deze bijzondere woning.

  Deze woning is oorspronkelijk gebouwd in 1956 en in de loop van jaren is de woning grondig gemoderniseerd. Hierbij kun je denken aan dubbele beglazing, gevel isolatie, vloerisolatie. De romantische achtertuin biedt privacy en is een mix van groen en bestraat, dus makkelijk te onderhouden. Het centrum van Tilburg, de Piushaven en het Leypark liggen op wandel/fietsafstand, dus alle gemakken bevinden zich in de directe omgeving.

  Begane grond:
  De woning is heerlijk licht door de vele raampartijen en kleurgebruik in de woning. Een prachtige eilandkeuken met diverse inbouwapparatuur biedt de bewoners van deze woning een gezellige indeling. Op de vloer ligt een strakke betonvloer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer en keuken kun je middels openslaande tuindeuren de achtertuin bereiken. In de hal bevindt zich het toilet, meterkast, garderobe, kelderkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.

  1e verdieping
  Overloop, toegang tot 2 slaapkamers, luxe, separaat toilet en een grote badkamer. De 2 slaapkamers zijn beide van mooi formaat. De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.

  2e verdieping
  Vaste trap naar de 2e verdieping met hier de 3e en de 4e slaapkamer. Beide kamers zijn voorzien van dakkapellen waardoor het een echte, volwaardige verdieping is.

  Tuin
  De achtertuin is deels voorzien van bestrating en groen, beschikt over een berging en is een fraai gezicht vanuit de woonkamer in het huis en een heerlijke plek om te zitten.


  Algemeen
  Een uitstekend afgewerkte en zeer complete woning gelegen in een rustige woonomgeving. De afgelopen jaren is de woning op veel punten gemoderniseerd.

  Recent aangebrachte verbeteringen/bijzonderheden:

  -Eerste verdieping hr++ glas en nieuwe kozijnen
  -Dakkapellen vervangen en geïsoleerd
  -Wc eerste verdieping vernieuwd
  -Nieuw dak berging

  2019/2020
  -Riolering vervangen, nieuwe riolering naar bestaande badkamer aangelegd.
  -Elektra benedenverdieping en meterkast vernieuwd
  -Benedenverdieping vloer vervangen, geïsoleerd en vloerverwarming aangebracht.
  -Nieuwe elektra leidingen naar zolder gelegd (voorbereiding op zonnepanelen en airco)
  -Benedenverdieping voorzien van nieuwe kozijnen en hr++glas.
  -Nieuwe keuken.
  -spouwmuurisolatie
  -schilderwerk buiten 2020
  -schilderwerk binnen benedenverdieping 2020
  Lees de volledige omschrijving